+380 67 887 77 31
luxcakezinn@gmail.com

Кошик

0 товар - 0 грн
Перейти до кошика

Гелеві барвники

Раніше кулінари використовували для фарбування природні барвники. Випарювали буряковий, шпинатний, морквяний соки. Сьогодні ж для кондитерів відкриті широкі можливості завдяки сучасним технологіям. У великих кондитерських використовують гелеві харчові барвники.

З їх допомогою фарбують бісквіти, кекси, креми, глазурі, мастики, марципани. Їх також використовують в миловарінні для фарбування мила ручної роботи.

Барвники гелеві харчові мають цілий ряд незаперечних переваг:

  • мають високу насиченість кольору;
  • стійкі до вицвітання;
  • рівномірно розподіляються;
  • нешкідливі;
  • економічні;
  • добре розчиняються;
  • не псують структуру продукту, до якого його додають;
  • не мають запаху і смаку.
Сортування: orderby Кількість: