Кандурин - це найкращий інструмент для дизайну і декору харчових продуктів. Він являє собою порошкоподібний барвник для випічки і десертів. Виглядає як звичайна пудра, а наноситься на кондитерський виріб за допомогою пензля, трафарету або розпилювача. Харчовий барвник кандурин застосовується для фарбування поверхонь таких виробів, як шоколад, марципан, печиво, цукерки, морозиво. Ідеально виглядає на мастиці, айсінгом, шоколадної глазурі. Колірним наповнювачем також можна фарбувати і прозорі речовини (напої, льодяники, желе, мармелад, гелі, карамель). Для цього кандурин вводиться в масу продукту, причому на будь-якій стадії виробництва. Взагалі, цей глиттер - просто знахідка для кондитерів! З його допомогою можна не тільки зафарбовувати, але і декорувати страви!